Palvelut

Purkutyöt

Kauttamme saat ammattitaitoisia purkutyön tekijöitä. Meillä on purkutöistä usean vuoden kokemus. Purkutyöt hoidetaan huolellisesti, aikataulussa ja edullisesti. Ota rohkeasti yhteyttä kysyäksesi tarjousta!

Kiinteistöpalvelu

Työskentelemme myös erilaisissa kiinteistönhoidon tehtävissä. Kiinteistöjen, pientalojen ja piha-alueiden kunnossapito. Esimerkkejä töistä: Huollot, korjaukset, nurmikonleikkuut, metsurityöt, pihalaatoitukset, terassit, rännien puhdistukset, kattojen pesu- ja huoltotyöt.

 Remonttityöt

Meiltä löytyy apua myös monenlaisiin remonttitöihin. Tarvitsetko esim. tapetointi apua? Onko maalattavaa? Listoitukset pitäisi hoitaa? Lattiat täytyisi päivittää tai oikaista? Ei hätää, meiltä työt hoituvat kätevästi ammattilaisten toimesta. Teemme myös, vaikka pihakivien asennusta. Ota rohkeasti yhteyttä kysyäksesi tarjousta!



 

Metsänhoito

Tarvitsetko puunkaatoon ammattilaista? Olisiko raivaussahatyöt tarpeen? Meidän kauttamme hoituu puunkaatotyöt sekä raivaussahatyöt huolellisesti, edullisesti ja ammattitaidolla. Ota rohkeasti yhteyttä kysyäksesi tarjousta!